Har du provat electrocigarette

Kan man faktiskt byta elcigg mot orginella cigaretter. Många anser att electrocigarette är ett dåligt alternativ för den som verkligen vill sluta röka. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Med lite extra inspiration kan detta leda till ett hälsosammare liv och livsstil.

billig

När tvingas man ladda på sin elcigg?

Batteriet spelar en avgörande faktor i din elcigg. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

När det kommer till kostnaden för en el-cigarett handlar det om kvalitet och utseende. När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

El-cigaretterna möjliggör för dig att röka utan att röka. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Det är med andra ord fritt fram att feströka utan problem.

En el-cigarett stör ingen annan. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. Här slipper du dessutom den farliga tobaken.

På nätet kan du köpa både e-juice och e-cigg

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Butiker online har ett större och bredare utbud. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. Om du sköter produkten på korrekt sätt kan du få ut mer av den.