När du skall använda dig utav avvänjningsmetoder för att blir rökfri använd elcigg

Har man en gång börjat röka är det inte så lätt att sluta. Har men en gång börjat röka är det tufft att bli rökfri, men det går. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

elektronik

En elcigg stöder dig att bli rökfri

En bra början när man ska sluta röka är att lära sig hur kroppens beroendemekanismer fungerar, det hjälper dig att sluta helt. Ibland kan man behöva ta till flera metoder. Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Det här kan vara nog så viktigt och det som leder till att man till slut lyckas.

Hjälpmedel som gör skillnad

Men det finns mer än elcigg och nikotintuggummin som kan vara bra att använda då man vill bli fri från rökningen. Det finns många smart appar att använda sig av. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. En bra rökfri app är enkel att använda sig av och kan oftast fås helt gratis.

I olika forum kan du söka hjälp och stöd från andra. Nu för tiden kan du dessutom få hjälp av smarta hjälpmedel. Om man vill kan man ta hjälp av andra som gått igenom samma sak som du själv. Den som vill kan googla och få gratis information, snabbt!

Det är bara du som kan få dig själv att sluta röka

Om man inte själv vill sluta röka, då går det inte. Är man inte motiverad spelar det ingen roll hur el-cigaretter man har. Nikotin eller ej har ingen betydelse. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Att bli rökfri som feströkare är svårt. Att sluta betyder verkligen att sluta. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. Du måste ha bestämt dig ifall du ska lyckas bli rökfri.