Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. Sverige valde liksom England en alternativ väg för hantering av smitta och man undvek att tvinga folk in i karantän. Svenskarna kan därför behöva desinfektion och ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus.

Vi kan stoppa spridningen av coronavirus

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Barn som går i skolan kan verka helt friska men de går omkring och smittar andra med viruset.

Om du vidtar vissa försiktighetsåtgärder kan du slippa coronavirus. Desinfektera dina händer och alla öppna ytor som du använder i hemmet eller på jobbet. Du behöver bara köpa en antibakteriell handtvål för att få fullgod handdesinfektion.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Många virussjukdomar överlever handsprit. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Med en bra bakteriedödande tvål kan du få bukt med viruset snabbt och lätt. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Köp också rätt tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Du bör också se till att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Om du är rädd kanske du inte fattar de mest genomtänkta besluten. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Tänk positivt så får du ett bättre immunförsvar. Det är viktigt att äta rätt. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Det är särskilt viktigt med vitamin C. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. IONplus är bäst.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Ytdesinfektion håller ytorna rena från de flesta bakterier och virus. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Sprayen passar överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. Du kan förkorta väntetiden med hjälp av sprayen.

Om du är noga med handdesinfektion och även använder antibakteriell spray har du en mycket bra start. Smittstopp utbudet info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. E-handlare är prisade i dessa tider.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.