Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

Det har knappast undgått någon att det är viktigt att tvätta händerna. Kika i ditt tvållager så att du vet om du har rätt typ av handtvål hemma. Med en bra rutin för handtvätt är mycket vunnet.

Många tror att handsprit är tillräckligt.

Det är en allmän uppfattning att handsprit hjälper mot corona. Handspriten tog slut överallt. Handsprit fungerar långt ifrån perfekt mot alla virustyper i samhället.

Sprit biter inte ens mot några av våra vanligaste åkommor. Om du vill ha rena händer för att skydda dig mot virus och bakterier är det bäst att praktisera korrekt handtvätt. Vi har känt till det länge.

Håll dig skyddad med handtvål

svininfluensa

Antibakteriell tvål dödar smittan. En antibakteriell tvål kan vara alkoholfri. Den bakteriedödande tvålen är inte bara skonsam mot dig den dödar också virus snabbt och effektivt. Smittstopp handtvål är ett populärt val.

I förkylningstider är det extra viktigt med bra rutiner för handtvätt. Det gäller att använda en tvål som ger god desinfektion och att gnugga in den under minst 20 sekunder. Skölj sedan händerna.

Tvätta händerna flera gånger samma dag. Tvätta händerna med handtvål efter varje toalettbesök. Kom även ihåg att tvätta händerna när du kommer hem. Det kan vara klokt att ha tvål för handdesinfektion både i badrum och i köket. Då glömmer du inte så lätt.

Så sprids smittan!

Här har vi en mycket viktig fråga som du ska ställa dig då du fundera på hur du kan desinficera dina händer på bästa möjliga vis. dax handdesinfektion Du måste tänka utanför handtvål boxen.

Tänk också på att använda bakteriedödande medel. Det här är minst lika viktigt som bra handdesinfektionsmedel. En bakteriedödande spray ger god ytdesinfektion.

Interagera med andra så mycket det går. Barn med influensasymtom kan smitta dig. Du ska aldrig underskatta en bra handtvål vid handtvätt.

Alla måste hjälpa till

Det räcker inte bara med en bra handtvål man måste komma ihåg att tvätta händerna också. Kom ihåg att använda de rengöringsprodukter som du köper hem. Både hemma och på arbetsplatser.