Verkar handdesinfektionsmedel mot coronavirus?

Det är inte konstigt att vi är rädda just nu. Vi måste tänka på alla dem som ingår i riskgruppen för coronaviruset. Det är anledning nog till att använda bra handdesinfektionsmedel som skyddar både dig och de som finns i din närhet.

Skydda dig själv och alla andra i din närhet med handdesinfektion

Tänk på att du kan smitta även om du själv är symtomfri. Sjukdomen drabbar alla på olika sätt.

Oftast är det svårt att säga vem som för smittan vidare. Nu måste vi vara noga med handdesinfektion. HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan faktiskt begränsa smittan.

Har du koll på alla varianter av handdesinfektionsmedel?

De flesta tror fortfarande att handsprit ger ett fullgott skydd. Spriten tar inte alla virus. Spriten tar inte många av våra vanligaste virus. Då kan det vara mycket bättre att använda en vattenbaserad handdesinfektion eller lära sig mer om hur handtvål ska användas vid handtvätt på rätt sätt.

Har du fyllt på lageret av antiseptisk tvål? Bakteriedödande tvål är skonsam mot din hy. Den antibakteriella tvålen gör nytta överallt där du tvättar dina händer.

virusskydd

Det är onödigt att köpa hem handsprit. handtvätt Handspriten är slut, men det är inget stort problem. Vanlig tvål är ingen match mot virus.

Många föredrar en vattenbaserad handdesinfektion.

Det som känns starkt är inte alltid bästa vapnet mot coronavirus

Alkohol dödar inte med säkerhet ett coronavirus. Risken är stor att du får sprickor i händerna. Tänk på det om du ofta spritar dina händer. Prova att använda handskar istället.

Har du ytdesinfektion hemma?

Om du har en bra antibakteriell spray hemma så får du ett extra skydd. Dörrhandtag är en vanlig smittokälla. Om du är utomhus så kan du öppna dörren med foten. Handskar kan också funka.

När du är hemma så kan du använda den bakteriedödande spray där. Det ökar ditt virusskydd hemma. Se till att du har en flaska med antibakteriell spray på smarta ställen där den kommer till användning.

Det kan till exempel vara bra att ha bakteriedödande spray för ytdesinfektion i köket på diskbänken. Då kan du spraya överallt.