grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Det är tid för gästerna att anlända och du har inte alla ingredienser på plats. Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så behöver det inte bli. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

köpa

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Ha maskinen på stand-by. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA säljer billigare produkter för att konkurrera ut Sodastream. Ofta på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Du får rätt färg och smak. kinin läsk Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan bli fest när som helst. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.