Med en luktborttagare får du fräscha skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Med en luktborttagare blir du av med lukten på nolltid.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så lätt att göra. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Du kan fråga nära vänner eller familj för att få ett ärligt svar.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

Hos all-fraktfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

svettlukt

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Syntetstrumpor är särskild kända för att leda till fotsvett.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Med tanke på detta så bör du också se till att få bort dålig lukt i skorna.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. få bort äcklig lukt i lägenhet De pinsamma bekymren blir som bortblåsta. Skyddet är optimalt och håller länge.

En spray – flera användningsområden

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Var skoningslös i din jakt på dålig lukt, börja direkt.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Spraya direkt i luften.

Tänk på andra

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Det är inte självklart att alla uppfattar lukten som problematisk. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Gör inte det.