Prova sko lukt spray

Har dina skor varit med ett tag? Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Det är ett vanligt problem. De allra flesta drabbas.

Så får du bort lukten

Sko

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Fotsvett kan man mildra men det går inte att ta bort den helt. Nu kan du använda sko lukt spray istället för att tvätta skorna.

Dyrare skor kan du oftast inte tvätta, då är det tur att Luktstopparen Spray finns istället. De fungerar utmärkt. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Om du har bra hygien så kommer bra lukt som ett brev på posten

Dålig hygien kan också göra att skorna luktar. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Om du använder sko lukt spray för att få bort dålig lukt i skor men sedan stoppar i en svettig strumpa så blir det snart äckligt igen.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj rätt material i dina strumpor. Bomull fungerar bra. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Få bort fotsvett från skor som är gjorda av tyg

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Det här kan fungera bra om du har en tvättmaskin med mildare program. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Om du vill sköta skorna på bästa sätt så är en sko lukt spray det bästa alternativet. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Du kan använda den under armarna utan problem. Den är effektiv i 10-12 timmar.

Tvätta skorna ofta

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Hur ofta du ska behandla beror på hur mycket det luktar. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Behandla så fort det börjar att lukta.

Spraya innan lukten tar överhanden. ta dän dålig lukt Om det blir för starkt kan det störa andra. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.