Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

dålig

Hos allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller skor med. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten borta.

Därför stannar lukten kvar

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Titta på dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Det är också viktigt att byta strumpor. Byt en gång om dagen. doftborttagare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Byt så ofta du kan.

Även fötterna måste tas om hand. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.