e cigg skadligt alternativt något som kan förlänga livet för så många?

Otaliga antar att e-cigaretterna är lika skadliga, om icke ändå värre, än vanliga tobakscigaretter. Detta stämmer ej. Du kan ej jämföra el-ciggen med tjärcigg. Om vi ska svara på om e cigg är Giftiga måste man först veta vad vi jämför med.

tjacka

Fast man skall inte anta att e–cigg är helt icke farliga. Om vi ej beställer el cigg utan nikotin så ska man fundera på viktiga e-cigg information som att du kan bli beroende och därmed inte någonsin komma ifrån nyttjandet, vilket icke kan ses som så bra.

Skillnad på e- cigarett utan nikotin och e-ciggen som har nikotinet i ejuicen

På så vis blir det stor skillnad på el cigg utan nikotin mot dom med. Man slipper beroendet med e–cigg som saknar nikotin och de är dem som ni kan införskaffa i Sverige. Var försiktig då ni hanterar elektronisk utrustning som ni håller nära ansiktet.

Om du köper e–cigaretter från utomlands, tänk på att undersöka den noggrant. Undvik livsfara och handla svenskt. E-cigaretter som icke innehåller nikotin har ingen åldersgräns, men de är detta till trots icke för kidsen. batteri til e cigaret

El-cigaretter som saknar nikotin ger noll beroende. För den som inte röker är den varianten bäst. Men den som vill lägga av med att röka tobak kanske ser en fördel med att fortsätta med nikotinet. Men kom ihåg du kan använda de nikotinfria om du vill lägga av med att röka också.

Under vilka omständigheter är e- cigg farligt?

Den som aldrig hava blossat kan fastna när man röker cigg med nikotin. Den som inte någonsin rökt cigg med nikotin kanske inte tänker på att dom är dom e cigarettERNA SOM ÄR FARLIGA. Men se upp, dom kan göra dej beroende av vanliga cigg.

Därför är standard cigg farliga

Du drar fel slutsats om du tror att el cigg ÄR skadligt. Det är stor olikhet. Om du nu ska börja med så ska man starta med el-ciggen. I och med att många unga hellre blossar e- cigg utan nikotin så kan du se att den allmänna hälsan förbättras och miljön blir bättre för alla!