Fördelarna med en nikotinfri elektrisk cigg

När vi pratar om elciggen så handlar det titt som tätt om hur de kan ses som ett alternativ till vanliga cigg. Men kan man säga samma sak om en elektrisk cigarett och vad är i själva verket fördelarna med den här typen av blossande som inte kommer att ge en nikotinkick?

billig

batteri

Det blir mer och mer populärt att använda e-cigg och det vet människor ofta om. Som ersättning för en vanlig cigarett provar ungdomar en elektrisk cigarett. Ungdomar som blossar dessa nikotinfria el-cigg som säljs i Sverige riskerar därmed intet beroende. Konsekvenserna av det är otroligt bra.

E-cigarretter röks då man vill eftersom dom inte är beroendeframkallande

Om vi när det gäller tobakscigaretter och man nämner att man bara partyblossar eller röker när vi vill så verkar detta icke helt uppriktigt. Då det innefattar tobak bestämmer man ju knappt personligen när beroendekänslorna sätter in så vi är ej den som styr. Men då e-cigg är nikotinfri så leder det ej till nåt beroende och du bestämmer själv när du vill röka.

Du önskar ju att tobaksrökning ska vara en avslappnande känsla som både har en delikat smak och doft. Det blir ingen avskyvärd tobaksrök om man njuter av en välsmakande e-cigarretter så det finns inget för folk att gnälla på. Det finns uppfriskande aromer som mynta, jordgubbe och vanilj som får en att må fint.

Ingen åverkan på någon och ett billigare nöje

Det skall nämnas att ett startpaket åt el cigg kommer du långt med. Det är en stor fördel att med sin elektrisk cigarett så kan vi blossa sin älsklingssmak i dagar eftersom den faktiskt räcker så länge. När vi icke blir beroende så kommer man heller inte att känna anspänning på att gå till en e- cigg butik varenda dygn. e cigarett utan nikotin. Det existerar ju också onlinehandel till toppen priser.

E–liquiden som skänker smaken kan man byta såsom du vill på en enastående elcigg som räcker länge. Det är utmärkt för omväxlingen och för ekonomin att man ej behöver byta ut apparat när man enbart önskar ändra arom- Rökningen av e-ciggen är nikotinfri och på grund av detta är den laglig för samtliga, det finns alltså noll åldersgräns.

Att e-cigarett skulle vara skadligt på något vis existerar det noll bevis för. Att antyda det är för att förvilla dom som tänkt välja en elektronisk cigg som är bättre för alla än framför standard och få dom att fortsätta blossa tobak.

Vad ecigg består av är upp till var och en att tänka igenom. Utifall e-cigarett hjälper till att färre personer startar blossa tobakscigaretter så har detta naturligtvis genomslagskraft på både vårt samfund, offentliga miljöer och minskade hälsoproblem.